35

NL | FR

Wie zijn wij

Euro Hekkens is al meer dan 35 jaar De Specialist in het vervaardigen en plaatsen van afsluitingshekkens. U kan op ons rekenen van ontwerp tot nazorg voor gegarandeerde Top kwaliteit.

Wij zijn een familiebedrijf, gestart met een ijzersmederij waar wij ambachtelijk smeedwerk vervaardigen. Alle poorten bestaan uit massieve, gezandstraalde en gemetaliseerde materialen met een kleur naar keuze. Ze zijn roestvrij, duurzaam en vragen geen onderhoud. Onze modellen zijn afkomstig van de Normandische kastelen en kunnen worden aangepast aan de bouwstijl van uw huis.

Bij de keuze van uw poort adviseren wij u de verschillende mogelijkheden zodat de poort aan alle wensen en noden voldoet. Niet alleen de materiaalkeuze is belangrijk, ook de grootte en het model van de poort zijn bijzonder relevant. Er wordt gekozen voor een draaipoort of een schuifpoort, voor automatische of manuele bediening, enz. Daarnaast kan de poort worden voorzien van videofonie en parlefonie, verlichting, toeganscontrole, camerabeveiliging, enz.

Onze jarenlange ervaring en goede service maken van ons, uw partner.